39

Omstillingsparat

Jeg ved ikke helt, hvad det er, men vi er færdige, som i klar. Vi har alle pakket. Det eneste vi mangler, er tandbørsterne, som først pakkes efter morgenbadet. Det er vist aldrig sket før. Nogensinde.

Mit rejsetøj er fundet frem. Selv mine smykker ligger klar. Jeg er voldsomt intimideret af al den parathed, men måske skal jeg bare læne mig tilbage og nyde den.

I morgen tidlig installerer vi mor på matriklen. Hun og Oskar skal hygge sig de næste uger og der er allerede aftalt venindebesøg. Vi har masser af plads, så de skal bare hygge igennem. Jeg håber sådan, at der bliver dejligt vejr. Mor elsker udelivet så højt og jeg under hende i dén grad, at hun kan komme til at nyde det sammen med Oskar og resten af dyreparken. De plejer at være imponerende gode til at hygge. Faktisk hygger de så meget, at Oskar altid når at blive lidt tøndeformet. Ikke at mor kender noget til det. Overhovedet!

Mon jeg glæder mig til afgang i morgen formiddag? Ja, det tror jeg da nok, at jeg gør. Og jeg er klar!

Du vil sikkert også kunne lide