3

Polkagrisen

Inden vi tog af sted på ferie fandt jeg strikkepinde og garn frem, for der skulle bilstrik til, når vi skulle hele vejen ned gennem Europa, for at ende i Bagnols-en-Fôret. Jeg valgte lidt koralfarvet polkagris bare for at gøre noget, jeg ellers ikke ville gøre. Modellen blev en modificeret udgave af en lille babytrøje, jeg har købt opskrift til i Stof 2000 for et par år siden.

Trøjen nåede at blive færdig, inden vi tog af sted, så der kom andet med i garnkassen og så fik denne lov til at vente på en stoppenål og lidt kærlighed, til vi var hjemme igen.

Fakta:

Design: Polkagris improviseret af Liselotte Weller.

Garn:  En tråd Blackhill Højlandsgarn i farven Koral Polkagris fra Garnudsalg.dk.

Pind:  3 og 3½ – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: 63 gram.

Ny teknik: Ingen.

Vil du se flere billeder af Polkagrisen, kan du se den her på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide