21

Det er lige nu…

Det er lige nu man skal huske aftenerne. De er stadig lune og i øvrigt sjældne. Det er ikke mange sommeraftener med varmt udeliv vi får tildelt i løbet af året, så de skattes desto højere herhjemme, hvor vi ofte kører en aftentur. Vi er heldige, at vi bor i første række til landeveje, bølgende kornmarker og duften af sommeraften og vi er gode til at huske det. Vi kører ud i det blå, smider bilen et sted og nyder enten en gåtur eller bare udsigten, hvor vi er landet.

Det handler ikke om, at haven hjemme ikke er dejlig, men det handler om at ville det hele. Det lykkes som regel og også i går aftes fik vi en skøn tur ud i nærområdet. Det lykkedes os endda at finde nye og uprøvede veje. Vi er vilde med at slutte dagen med en stille aftensnak i solnedgangen.

Du vil sikkert også kunne lide