11

DOK#1

Vi nåede alting i går. I fin stil. Vi nåede også byen, butikker og DOK#1. Det var herligt og fuld af fristelser var der også, så jeg kom ikke helt tomhændet hjem.

Oline havde fået en lille skygge, men det var hun ikke utilfreds med. Hun hyggede sig. Det gjorde alle vi andre også. Det var længe siden sidst, så der skulle vendes nogle sten og spises noget mad, drikkes noget vin og smides nogle kopper kaffe indenbords, mens snakken gik. Det var så dejligt med det gensyn og det var lige, hvad jeg trængte til. Dejligt var det. Og vi grinte. Godt og inderligt.

Hvis du ikke har været inde og snuse ved DOK#1 endnu, kan det varmt anbefales og sagtens nås. Der er åbent helt frem til klokken 15 i dag og deltagelse er censureret, så kvaliteten er i top og udvalget rigtigt spændende, synes jeg.

Jeg havde kun mit lille lommekamera med og Hanne ved min side, så faktisk glemte jeg at tage billeder og fik bare snuppet nogle enkelte, men på billederne er følgende kunstnere repræsenteret:

Keramikuroer: Mark Lauberg fra Workshop Victoria • Vesterbrogade 24A kld. • 1620 København V

Gule og hvide rækker af vaser samt farvede fade: Janni Godtliebsen

Ringsamling: Ane Meinert Folke fra Muld plus Guld

Keramikkrus: Elisabeth Laursen med Circusclay.

Der er meget mere at se og opleve på Tolbod Plads og havnefronten. Faktisk er det den rene fest og vejret i dag egner sig fortrinligt til nogle timer med sanseoplevelser af meget forskellig slags. Har du børn, er der masser af aktiviteter for dem også. Der er ingen grund til ikke at tage af sted :-)

Du vil sikkert også kunne lide