22

Jeg strikker efterår…

Hanne havde den fedeste, enkle poncho med i går. Den måtte vi i gang med at eftergøre, så jeg strikker efterår…

Denne formiddag bliver til for lidt, for jeg er bestilt til at tage fotos for Kenneth. Det er bare i orden. Der er nye, fantastiske kvaliteter og jeg ved, at der endda er mange flere på vej. Spændende, nye og smukke garner til vinterbrug. Det er noget, jeg glæder mig til.

I dag er det blandt andet ren alpaca, jeg må gramse på. Nammenam…

I eftermiddag skal jeg til gengæld bare hygge helt vildt. Jeg skal på visit i nye, spændende omgivelser og glæde mig med Ella og Ole, som endelig har fundet en i høj grad værdig afløser for deres ellers skønne hjem i Vejgaard. Den bydel er vanskelig at forlade, men det er lykkedes og endda til – er jeg sikker på – fremtidig glæde og tilfredshed. Jeg glæder mig sådan til at lande det nye sted og stikke en krammer eller fem.

Du vil sikkert også kunne lide