7

Mild mandag

I går, da vi sansede sensommerdagen, som var mild, lun og venligt stemt, huskede vi et øjeblik på, at det kunne være den sidste dag af sådan en beskaffenhed. Det kunne være sæsonens sidste dag for udeliv uden flere lag tøj, gummistøvler og frisk mod, så nød vi dagen ekstra meget. Vi lukkede sensommeren ind i hjernens neuroner. Lod den stimulere og mætte med oplevelsen af det velvære, der følger med milde vinde. Vi tak i langdrag og spandt ender.

Det skal man, for i dag falder regnen fra oven og det er også forbundet med charme, at skulle finde sig til rette indenfor, hvor alle hjørner er optaget af regntøj eller paraplyer, men det er kun ekstra hyggeligt, fordi man huskede at nyde og sanse, da chancen var her.

Jeg er sikker på, at der venter flere solskinsmættede efterårsdage forude, men jeg er glad for, at jeg huskede at tage så godt imod gårsdagens. Med den i baglommen kan jeg mærke, at mandag bliver helt forrygende.

Må dine neuroner på denne mandag huske, at vi har somre fyldt med sol og glæde og efterår fyldt med smukke farver og modne frugter.

Du vil sikkert også kunne lide