18

Man kan aldrig glæde sig for tidligt…

Tiden løber og jeg løber efter, for jeg vil så gerne nå det hele. Denne uge har været bedre, end den forgående, men hastigheden og opgavemængden nærmer sig stadig noget, jeg ikke bryder mig om. Derfor er weekenden velkommen. Der bliver tid til at slappe af og hygge med sysler, jeg har valgt. Det glæder jeg mig til og det er jo lige om et øjeblik…

– men først er der en tolkning efterfulgt af en tur gennem indre by indhyllet i sensommer. Jeg skal på tværs af centrum og det er en god tur at spadsere, så den ser jeg frem til. Det bliver omkring frokost. Solen skal skinne og temperaturen minde os om en dejlig sommerdag. Det er næsten ikke til at forstå, men jeg har fundet sandalerne frem fra gemmerne.

Må din fredag blive med bare tæer :-)

Du vil sikkert også kunne lide