0

Så gik den formiddag med drivrem, skrutrækker og en imponerende samling eder

Vi har været udfordret på rent tøj, for vores maskinpark har trængt til en kærlig hånd, men Kenneth, som er handymand på maskinfronten, havde ikke tid.

Oline og jeg har tålmodigt ventet på, at han ramte bunden i egne skuffer med rent, for så sker der det forunderlige, at han er i stand til at finde en passende portion tid. Det skete denne morgen og derfor har vi tilbragt hele formiddagen i bryggerset, bøjet over en maskine, som ikke helt ville, som vi ville. Det endte nu alligevel med at lykkes og med en kraftanstrengelse lykkedes det os også at løfte maskinen på plads igen. Nu er der gang i både vaskemaskine, tørretumbler og ikke mindst tørresnoren udenfor i det fantastiske vejr, som jeg slet ikke har nået at nyde endnu.

Katosten blomstrer fortsat. Kvæderne er større end nogensinde og æbler og pærer tigger om at blive forvandlet til dejligheder, som skal fortrænge vinterens mørke. Måske jeg når lidt af det senere. Jeg vil så gerne.

Du vil sikkert også kunne lide