8

Luksus fredags oversprings handlings øjebliks bloggeri

Jeg arbejder hjemmefra i dag. Det er sådan et af livets helt store satsninger, når jeg om morgenen vælger at lade være med at rende under bruseren som det første, for jeg er stand-by til en tur ind til kontoret, hvis alt brænder på. Alligevel elsker jeg, at jeg kan sidde og arbejde i nattøj og med kaffen indenfor rækkevidde, mens jeg lader musikken drøne ud af højtalerne. Jeg skal ikke tage hensyn, så jeg kan gøre akkurat, som jeg har lyst til. Det er en luksus, jeg virkelig sætter pris på. At risikoen for et lynbad og en feberredning på kontoret også er en del af sådan en dag, tager jeg med, mens jeg spænder de mentale løbesko.

I dag bliver det ikke nødvendigt. Vi er så langt oppe af dagen, at jeg ikke længere vil kunne gøre nogen verdensforrykkende forskel om så jeg løb under bruseren nu. Det passer mig fint, for om lidt  vil jeg holde fri til gengæld for at have arbejdet forleden aften. Den fleksibilitet, jeg har fået mulighed for at benytte mig af, falder godt i tråd med mit store behov for personlig frihed. Jeg sætter virkelig stor pris på at blive vist den tillid.

Jeg vil bruge min frihed fornuftigt. Jeg vil investere den i livskvalitet og velvære. For mig er det, at jeg vil gribe støvsugeren og rende huset over med kærlig og fast hånd, så vi om lidt kan give os i kast med den weekend, jeg har glædet mig til i flere dage og må jeg så lige bede om, at den der spirende forkølelse smutter hurtigt videre. Der er andre, der har mere brug… eller…

God fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide