14

Jeg vil det hele og lidt til…

Onsdag er officielt min egen. Sikke et held, for det er ikke mange sure sokker, jeg er værd. Tilstrækkelig mange vil nogen sikkert mene, men jeg selv gad gerne være frisk og frejdig. Det er jeg ikke. Jeg er slatten. Sover alt for dårligt og skifter mellem at være rimelig frisk og have ondt i den forbandede tand, som venter på en krone. Jeg prøver at være tålmodig, for der skulle ikke være andet med den, end den er følsom. Ja følsom, tænker jeg! Gid den slet ikke var og når den er, tager jeg hestepiller, som jeg ikke tåler. Så svimler og sover jeg. Nogen har fred ;-)

Jeg krydser fingre for, at jeg får fred i dag. Det ville være godt. For mig og for mine omgivelser.

Solen skinner. Jeg vil nyde, at efteråret tager sig ud fra sin smukkeste side. Jeg vil drikke en kop kaffe. Jeg vil tage et langt, varmt brusebad. Jeg vil prøve at finde kræfter til visit. Jeg vil det nemlig så gerne. Jeg vil det hele.

Du vil sikkert også kunne lide