22

Lidt om hvordan jeg er hemmeligt forelsket i Knud og øver mig på at blødgøre sjælen

Det der lydbogskoncept er jo noget, jeg øver mig i. Jeg lytter. Hele sommeren har jeg lyttet flittigt til lidt af hvert. Først troede jeg, at jeg skulle starte med en rigtig god roman, men det viste sig slet ikke at være tilfældet, for jeg blev frygtelig irriteret på oplæseren. Intonationen var i skoven og dramatikken var jeg ikke enig i og så videre…

Så opgav jeg romanen og kastede mig i stedet over nogle podcast med blandt andet foredrag og andet både faglitterært og underlødigt, som gav mig blod på tanden. Jeg har altid elsket at fortælle historier og ikke mindst at lytte til dem, så konceptet med selv at kunne nyde at blive fortalt, blev jeg hurtigt vild med.

Lige nu læser Knud Romer for mig. Jeg er hemmeligt forelsket i Knud, så det går sagtens an. Jeg er nemlig stadig frygtelig kritisk og jeg venter fortsat på, at den nye Thomas Winding skal finde vej til mine ører. Det handler ikke om køn, men om et naturtalent for at formidle historier, så de smyger sig om sjælen og gør den blød, god og smidig. Det er vigtigt med en smidig sjæl.

I dag vil jeg tage ud i landet med et par skønne kvinder. Jeg vil smidiggøre min sjæl.

God søndag til dig :-)

PS – må jeg anbefale dig at lytte til Bertelsen på plejehjem. De udsendelser gør langsom og smidig indeni og naturtalentet Anders er altid en nydelse, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide