33

Eftermiddagste i det fineste selskab

Nu har jeg lige fået både en skærmbrille og en på alle andre tidspunkter med glidende overgang og hvad har vi brille, men det bliver man ikke nødvendigvis seende af. Man bliver allerhøjest bedre til at færdes i verden uden uheld, hvilket i sig selv kan være en stor fordel. Man kan tråde en nål, finde småting på gulvet og læse det med småt. Man kan ikke nødvendigvis læse det mellem linjerne. Det kunne ellers have været befriende.

Man kan ikke finde ekstra tid, få andre til at skifte sengetøj eller opleve, at rod spontant forsvinder. Man kan til gengæld beslutte sig for, at smide brillerne og se stort på, at tiden er knap og enderne ikke tæt på at mødes. Så kan man ikke se rod, nullermænd eller bunker.

Det gjorde jeg i dag og det fik jeg den dejligste eftermiddag ud af. En dejlig kollega kom på besøg og med sig havde hun to, små dejligheder. Åh, som jeg er vild med de unger. De er det sødeste. Uhm…

Jeg fik alt for få arvinger. Må man så godt presse enearvingen helt vildt til at etablere storfamilie om nogle år? Ja, ikke? Sådan er reglerne da!

Du vil sikkert også kunne lide