8

Jamen hvad sker der lige… eller hvordan minutter, timer og dage forsvinder

Jeg tror tidens elasticitet er opbrugt. Nu render den bare af sted. Ingen fintfølende hensyn. Ingen empati. Ingen foræringer. Den løber bare og kan man ikke følge med, er det bare ærgerligt.

Jeg halser. Jeg er stadig med, men kun lige og ikke med noget, jeg vil prale med. Jeg hænger på. Det må række lige nu.

Tidslomme i Amsterdam, uge 42, 2011

Gårsdagen forsvandt i praktikaliteter, indhentning og aftaler. I dag vil over tid gøre det samme. I aften ender jeg forhåbentlig med et strikketøj i hænderne. Oline er ude. I morgen vender hun hjem fra en hemmelig, herlig og kærlig smuttur til Staden. Hun bliver fulgt hjem af Søster Lystig, så det er virkelig noget jeg glæder mig til. Lillesøster Min i nogle dage. Vi er heldige. Og ude på gårdspladsen står en af de nye hoveddøre. Den smukkeste, dobbelte dør med fine ruder og udsyn. Der sker lidt. Når vi altså lige finder tid.

Indtil da vil jeg kaste mig ud i hverdagens hektiske hvirvelvind og håbe, at turbulensen ikke skubber mig ud af kurs. Jeg har ikke tiden.

Forrygende god tirsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide