20

Jeg har køkkentjansen eller hvordan jeg opdagede, at hvis man render stærkt, kan man alligevel nå det hele…

Hvis man skyder sig selv af sted med tilstrækkelig høj hastighed, kan man nå imponerende mange ting i løbet af en dag. Det bedste jeg har nået er, at jeg har været ude forbi og kramme Ella. Vi havde ventet så længe, at det var begyndt at gøre ondt i hjertet og der var kun én kur, så vi nåede lige en time i deres hyggelige, nye stue, mens Ole kokkererede.

Bagefter er det min tur til at lave aftensmad til en solid flok, så det er jeg i gang med nu. Jeg laver Ann-Christines Gryderet med peanutbuttersauce. Det dufter svært dejligt.

Engang var mit køleskab fyldt med aftaler, børnetegninger og kvitteringer på alverdens ligegyldigheder. Så skulle det have en ende, sagde Kenneth og ryddede hele skidtet. Nu må kun én ting hænge der. En lille gave, jeg har fået af Heidi. En køleskabsmagnet, men ikke en hvilken som helst køleskabsmagnet. Den er pyntet med det miderste foto på siden her og jeg elsker den, for selv om jeg ikke må, så kommer jeg til at skrupgrine, hver gang jeg får øje på de skønne unger. Jeg elsker min magnet og min svigerinde.

Om lidt lander Søster Lystig. Jeg elsker også min svigerinde for at lade mig låne hende. Jeg elsker vist bare hele bundtet og det kan da ikke være helt skidt på en ganske almindelig onsdag i november :-)

Du vil sikkert også kunne lide