12

Om et øjeblik…

Jeg pakker strikketøj, småting, større ting, bilen, mig selv og alt for mange andre ting, men jeg er på vej sydpå og det kræver sin kvinde at huske det hele. Nu kunne du jo forledes til at tro, at jeg rejste langt efter sol og varme, men det gør jeg ikke. Faktisk er jeg temmelig sikker på, at der ikke er meget sol, men varmen er til gengæld selvskrevet, når jeg er sammen med Anne. Det er nemlig ikke længere end dertil, jeg rejser i dag. Om lidt. Lige når jeg er færdig med at slæbe halvdelen af husholdningen ud i kareten. Man skulle jo så nødig glemme noget.

Strikketøjet husker jeg altid, men det er ikke altid, at jeg husker at motionere det. Jeg snakker for meget…

Om lidt vil jeg sætte mig ud i min bil, starte den, putte vellyd i ørerne og sætte det lange ben foran, så dagen sammen med Anne bliver så lang, som muligt. Jeg glæder mig sådan. Jeg trænger. Det er alt for længe siden.

Må din søndag også blive fuld af sjælsforkælelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide