23

Mandag er morgenmørke og masser af plads

Det er muligt, at der findes mennesker, som uden problemer springer ud af sengen på mørke efterårsmorgener, men jeg er ikke et af dem. Faktisk slet ikke. Det er svært at vriste mig fri af dynen, når jeg ligger der og opdager, at tiden endnu en lang er rendt af med mig og det forlængst har været tid til at stå op. Der er jo mørkt, som i sort, men der er meget andet at glædes over.

Der er varmt bad, varm kaffe, hyggeligt lys i krogene og nyvasket yndlingsskjorte på bøjlen. Udenfor er der tørvejr og mildt.

Det er nemt at stige ind i bilen og køre på arbejde. Det er nemt at finde en parkeringsplads så tidligt om morgenen…

Om nogle timer vil det være næsten umuligt at finde en ledig plads lige her på Frederikstorv. I de tidlige morgentimer, er der plads nok, så jeg holder luksuriøst tæt på, lige nedenfor kontoret. Faktisk kan jeg sidde her på min pind og holde øje med kareten.Den render ingen steder og den er udstyret med tilladelse, så de kan bare komme an, de flittige P-vagter.

Om nogle timer, når andre skal lede, vil jeg forlade pladsen her og køre ud og tolke. Måske jeg er langsom i optrækket, men når først fjederen er spændt, skal du bare se løjer.

God mandag til dig og pas på derude. Jeg er på vej lige om et øjeblik… :-)

Du vil sikkert også kunne lide