46

Min nye, bedste ven… eller hvordan jeg til sidst måtte overgive mig…

Jeg troede egentlig, at det eneste jeg sådan rigtigt kunne begejstres over, var en kæk automobil, som jeg havde nøglerne til. Sådan er det ikke…

Onsdag er fråderen, som Oline ville sige. Onsdag er langsom. Onsdag er at vågne op med iPad på natbordet.

Min nye bedste ven giver mig lyst til at blive liggende under dynen med kaffen indenfor rækkevidde, mens jeg spiller Wordfeud, surfer, lytter til musik, kommenterer livet og ikke mindst læser den ene gode bog efter den anden. Når jeg er færdig med en, tager det kun et par minutter, inden jeg har lånt den næste og er i gang. Jeg smutter bare indenom e-reolen og nyder, at det er nemmere end nogensinde at låne alle de gode ord med hjem under dynen. Ingen kø, for her rækker ordene til mere end én ad gangen. Ingen bøder, for egentlig er jeg et skarn og glemsom, så konceptet er som skabt til mig.

Jeg har lige vendt sidste side i Niceville. Den var dejlig. Nu læser jeg om Sørine, som lige akkurat er blevet foræret til Zar Peter den Store. Og erotik. Man skal altid huske at frådse i ord. De findes i massevis inde på e-reolen. Skynd dig, hvis du har lyst til at læse og kan leve med, at du ikke kan lugte eller mærke papiret!

Du vil sikkert også kunne lide