16

Søndag i lige præcis det tempo, som passer bedst…

Søndag er hviledag. Søndag er sådan en dag, som bare skal tilbringes med sjælefred, hygge og stearin. Søndag er søndag og ikke mere herhjemme, hvor adventskrans er en by i Rusland og julen må vente lidt endnu. Vi har alt for travlt med at være. Bare være. Søndagsvære…

Det knager og brager allevegne, men jeg er indehaver af et hus, som er præcis ethundrede år ældre end jeg, så jeg forestiller mig, at det har oplevet meget mere på vejrfronten, end jeg allerede har. Det holder nok. Det satser jeg i hvert fald på, mens jeg brygger te og brygger på endnu et håndarbejde. Det bløde tweed frister. En knælang cardigan, tænker jeg. Jo, jeg tror det… for jeg er lige blevet færdig med Heartache og jeg gider ikke rigtigt montere, så jeg sniger mig til nyt i stedet. Det må man godt på en søndag i storm :-)

Du vil sikkert også kunne lide