18

Lad hyldestsange fylde Frederikstorv

I går var så mange ting, men den var i hvert fald hygge med Ella. I sofaen med varm julete og æblestykker sad vi og vendte verden. Æblestykkerne tog rundt regnet fem minutter at skrue sammen. Butterdej, smagfulde æbler i tynde skiver, kanelsukker og mandler var de simple ingredienser, som fik følgeskab af en god is. Inden var vi blevet spist af med Kenneths gode ovnkylling, så vi manglede ikke. Vi trængte bare…

Jeg elsker sådan en aften i Ellas gode selskab og jeg var vist ikke den eneste. Oline måtte sidde lige ved siden af. Vi havde savnet Ella. Hun skulle nydes :-)

I går var også dagen, hvor jeg fik købt endnu en julegave og med den tid det tog at få den i hus, forudser jeg, at hysteriet kan nå nye højder, når jeg skal have købt de sidste i næste uge.

I går nøs jeg. I dag nyser jeg også. Og føler mig sådan småslatten, men det er jo fredag og man skulle være et skarn, hvis man ikke kunne lade hyldestsange fylde Frederikstorv, håret hænge løst og danse på bordene, for weekenden venter jo lige om hjørnet og den bliver en god blanding af pligter og hygge i det allerdejligste selskab, jeg kan forestille mig. Fredag, kom an!

Må din fredag blive starten på en decemberweekend lige efter dit hoved :-)

Du vil sikkert også kunne lide