10

Mod er så mange ting…

Egentlig burde jeg være i gang med tusinde ting, for der er nok at gøre her dagen inden huset indtages af dejlige, juleklare gæster, men jeg er ramt af noget maveonde/kvalme, som slet ikke harmonerer særlig godt med det, der ligger og venter. I stedet for at fare rundt og være flittig, sidder jeg og hænger med næbbet. Lidt som Annes glöggramte ugle. Min nissehus sidder vist også lidt skævt, men den retter sig forhåbentlig snart :-)

Fra i morgen er huset fyldt med gæster og jeg glæder mig voldsomt. Jeg elsker, når der er gæstebud. Jeg elsker, når vi samles i alle husets hjørner og nogle spiller, mens andre hygger med at strikke, læse eller lave ingenting. Det skal blive godt. Jeg er helt sikker og jeg vil så gerne, at jeg lige når at gøre alting klart, men når jeg det ikke, er mit julemotto dette år, at indhenter jeg ikke julen, indhenter den mig, så det går nok alligevel.

Om lidt forsøger jeg mig med en kop Latte. Det er mod!

 

Du vil sikkert også kunne lide