42

Klar til juleferie

Jeg blev vist lige lidt stille der. Ramt af maveonde. Sølle. Så kom familien. Nu er jeg frisk igen og klar til sidste arbejdsdag inden juleferien.

Det bliver godt og det føles helt rigtigt. Man skal ligesom “fortjene” sin ferie, når man er mig og så synes jeg altså, at det er helt vildt hyggeligt at være på arbejde, når størstedelen af resten af verden holder fri. Jeg kommer så tidligt til byen, at jeg med sikkerhed finder en parkeringsplads, hvilket med garanti ikke gør sig gældende for de, som måtte komme til butikkernes åbningstider nogle timer senere. Der er også fordele ved at møde klokken syv. Man skal bare få øje på dem.

Om nogle timer returnerer jeg til et livligt hus med tre hunde, masser af mennesker og et tiltagende lager af mad og drikke. Det er bare SÅ meget jul, kan jeg mærke.

Kaffen er varm og huset stille. Om lidt tager jeg ud i verden. Må den omfavne dig, når det er din tur :-)

Du vil sikkert også kunne lide