23

Og hvem fortæller os så lige, at I holder os for nar?

“Nå ja, vi har da heller ikke andet at gøre af pengene”, tænkte jeg så, da der pludselig stod ny vaskemaskine på programmet. Kullene skulle igen skiftes og det kan ikke længere betale sig, fordi motoren er slidt efter mange, lange vaske. En ny må der til og den slags kan hurtigt blive til noget af et projekt, så jeg overlod gerne beslutningen til Kenneth, som ellers aldrig rører maskinen, men alligevel går vældigt op i forbrug, omdrejninger og tromlestørrelse og -udformning.

Den blev bestilt på nettet. I går var vi ude for at tage den i øjesyn og kun fordi, vi tilfældigt kom forbi, da vi alligevel var i nærheden. Vi har sparet næsten tretusinde kroner ved at bestille den på nettet. Ved samme butikskæde. Den slags kan altså også lade sig gøre. Ekspedienten fandt vores bestilling i systemet, bukkede i næsegrus beundring og gav Kenneth et imaginært skulderklap for at have scoret til den pris. “Vi ligger jo også i intern konkurrence”, som han sagde?!

Tåbeligheder er der nok af, men hvis de sparer mig for næsten tretusinde kroner, kan de for min skyld danse tango på toppen af min maskine, mens de spiser en blanding af tegnestifter, jordbær og citronmåne iført bastskørt og tophat. Jeg vil bare gerne vide, at de holder mig for nar. Også når jeg ikke bliver snydt. Jeg er så nærtagende.

Du vil sikkert også kunne lide