28

Søndagssysler

Morgenen var smuk, da den endelig åbenbarede lidt lys.Man kan ikke være utilfreds med de kig til himlen, vi præsenteres for i disse dage. Solnedgangen i går var intet mindre end den smukkeste, jeg har set meget længe og morgenen er som sagt heller ikke helt ringe efter min smag.

Den afslørede så også, at der er unge mennesker, som pludselig er blevet grebet af et træthed så massiv, at de har været nødt til at skynde sig virkelig meget, for at nå i seng, inden søvnen ramte dem. De har tilsyneladende været i akut tidsmangel, for de har været nødt til at forlade alt, som det var. De har ikke nået at fjerne glas, slik, chips og computere. De har ikke nået at skubbe stole på plads, trække tæppet op fra gulvet eller fjerne sporene efter aftenens indtag af varm kakao med mashmallows. De har virkelig været nødt til at skynde sig, de stakler.

Der er meget her i livet, som aldrig forandres. For eksempel de fleste teenageres mangel på sans for oprydning. Min udvikledes også temmelig sent ifølge min mor, så jeg holder mund, rydder op og tænker på al den omsorg og oprydning, jeg har til gode, når jeg bliver gammel og træt ;-)

Må din søndag blive fantastisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide