14

Langsommelig tirsdagsstart

Ude i mit bryggers står et arbejdsbord af de slidte. Det er skåret, ridset, klattet og ind imellem lidt træt at se på. Ligesom mig…

I dag er måske anderledes. I dag ligner jeg måske en, der er frisk. I dag er jeg tolk. I dag er jeg langsom, for ligesom mine kolleger engang imellem oplever at møde sent, har jeg tilladt mig at gøre det samme. Normalt tager jeg på kontoret og fylder på den måde tiden mellem tolkeopgaverne ud med administrativt arbejde, men jeg er overgået fra at være en del af det administrative team til kun at være tolk/grafiker og det betyder, at jeg ind imellem (ikke altid, fordi det føles som spild af tid) tillader mig selv at indrette dagen udelukkende med de tolkeopgaver jeg er planlagt til.

I dag har jeg drukket langsom morgenkaffe. Jeg har badet længe og sent. Jeg har brugt tiden på det rene ingenting og ladet håret lufttørre. Jeg har vækket Kenneth med kaffe på sengen og jeg har sammen med ham nydt, at Oline sover ude ved kæresten og vi derfor kun er os. Os, som i det er tilladt at sove længe, dase under dynen og stå sent op, fordi man har lyst.

Måske jeg kunne vænne mig til sådan en luksusmorgen? Det tror jeg vist nok, at jeg kunne :-)

Må din tirsdag blive med solglimt, grin og kærlighed.

Du vil sikkert også kunne lide