20

Fredagskærlighed

Fredag lander blidt på mine skuldre. Solen skinner. Arbejdet er dejligt og gør glad og let indeni. Bagefter er der kun tilbage at hente Oline og køre hjem, hvor jeg koger æg til en håndskåret skive af det gode rugbrød. Jeg spiser med velbehag, mens jeg får lavet en aftale med Lone. Vi skal mødes om lidt. Bagefter tager vi herhjem og møder fredagen med varm te og grin. Vi er gode til at hygge.

Lone har henledt min opmærksomhed. Jeg vil så gerne strikke til Oline…

Denne her Shellseeker er for fed. Lige sådan en, hun kan tage over hovedet en sommeraften i Normandiet, inden vi vil på stranden. Jeg gider godt.

Jeg har fundet lidt farver frem. Jeg har ikke bestemt mig endelig endnu. Det er så sjovt at lege og drømme. Måske holder jeg mig bare til blå og hvide striber. Dem elsker jeg. Oline elsker blå. Måske det kunne ende som et match, men først er der lige en aftale på Vejgaard Torv om et øjeblik.

Jeg elsker fredag!

 

Du vil sikkert også kunne lide