14

Hverdagstilfredshed eller hvordan en marathondag ikke bliver uoverstigelig

I dag bliver en af de lange. Den er startet og den slutter engang omkring halv ti i aften, hvis jeg er heldig. Den indeholder ingredienserne til en godt brugt Liselotte, men det gør jo ingenting, når jeg hele dagen skal lave ting, jeg elsker at lave. Når jeg en stor del af dagen skal være sammen med sjove og dejlige kolleger. Når jeg ved, at jeg griner mere end tre gange. Højt. Og længe. Og ser solnedgangen fra bilen på motorvejen på vej sydover. Og kører hjem i mørke med småsnak og grin i kabinen.

Man kan udholde det mest utrolige, hvis man løfter sammen med sjove, dejlige og generøse mennesker. Det skal jeg i dag, så jeg er klar til at løbe en arbejdsmarathon. Jeg skal bare lige have monteret pandelampen, for en eller anden har glemt at tænde for lyset.

Må din mandag blive fuld af lys og hjertelige grin.

Du vil sikkert også kunne lide