23

Jeg er til fals for lidt eventyr… altid…

Nogle gange kan jeg købe ting alene på grund af deres indpakning. Sagde jeg nogen gange? Ofte. Måske…

Denne håndcreme fra TokyoMilk er næsten et eventyr værdig. Guld. Indeni og udenpå. Den har søskende, som er mindst lige så smukke og indbydende. En for enhver smag, tror jeg.

Jeg kan sagtens genkende Margot Elenas stræben efter perfektion, når det komme til emballage. Jeg har altid elsket at designe emballage. Fantasien får frit spil og hvor er det dog vigtigt med den indpakning, når man skal stå på en hylde ved siden af mange konkurrenter. Det er en udfordring at kalde på kunden så. Den slags udfordringer og deres løsning er noget, jeg virkelig kan fordybe mig i.

Det er nok temmelig nørdet, men tag endelig ikke fejl. Det er forførelsens kunst. Hvem har ikke lyst til fordybelse indenfor det felt? :-)

Når cremen så også viser sig at være rigtig god, er det kun en bonus. Nu skal den ikke kun tage sig ud, men også gøre gavn. Det er næsten ligesom at ramme TW i WordFeud, tænker jeg.

Hvem var det, der hviskede sær?

Du vil sikkert også kunne lide