10

Sne og mit blodtryk er en skidt kombination…

Morgenens køretur blev en udfordring for både mus og mænd. Mit blodtryk holder simpelthen ikke til trafik i sne, kan jeg mærke, men det handler måske om, at jeg ikke er bange for at køre i det føre. Simple forholdsregler gør det forholdsvist nem at navigere og så skal man – ja, vi mødte en uden – huske at montere vinterdækkene, hvis man er utryg. Så er man altså vældig godt hjulpet.

Jeg skulle ind til sygeplejersken til det årlige sundhedstjek. Jeg render jævnt derinde, fordi jeg er udfordret på flere fronter, men en gang om året får jeg den helt store tur. Det var i dag. Det er ligesom at skulle til eksamen, synes jeg. Faktisk har jeg det sådan hver eneste gang. Jeg passer på mig, siger jeg til mig selv, men alligevel sidder jeg brødebetynget og nervøs, når jeg endelig havner i stolen. Bagefter er jeg lettet og fyldt med energi. I dag resulterede det i noget så prosaisk som vaske- og strygetøjseliminering.

Nu er det tid for brygning af en kop kaffe. Jeg opruster. Om lidt står den på pakning inde hos chefen. Tapedispenser pas på!

Du vil sikkert også kunne lide