7

Så skal den håndbremse altså snart findes eller hvordan det allerede igen er fredag

I går var en blanding af tolkning og timer på kontoret. Jeg var heldig, at jeg til en start endte et sted ude i byen, hvor de havde fundet termostaten, så jeg ikke nåede at blive frygtelig kold, inden jeg kørte mod centrum og kontoret med udsigt. Jeg skulle ikke parkere på Frederikstorv, som jeg plejer. Jeg skulle ind bagved og ned ad de små gader, for jeg er kommet i besiddelse af en pengebesparende parkeringstilladelse, så nu holder jeg under tag i tørvejr og nyder, at jeg får en lille spadseretur op til kontoret. Jeg synes, at det hele er dejligt.

Der var andre, som ikke slap, fordi de ikke havde tilladelse…

Jeg var ude at gå i byen og sneen og frosten og under den blå himmel senere på dagen. Man kan kun blive i godt humør, når vejret er så smukt, så jeg nynnede hele vejen ud og hjem. Jeg grinte og hyggede mig med kolleger på kontoret. Jeg spiste frokost i godt selskab. Til sidst kidnappede jeg Lone, så grinene kunne fortsætte hjemme omkring spisebordet. Det lykkedes i fin stil og vi lærte hinanden et par sjove dobbeltkabaler. Jeg kan mærke, at jeg har fundet en passioneret makker i Lone. Det er jo dejligt :-)

I dag er den sidste, korte dag, inden weekenden begynder. Ugerne løber forbi i lyntempo, men jeg skal ikke klage. Fredag er mere end velkommen. Også med sne, frost og blå himmel. Jeg er helt klar.

Må din fredag blive overvældende smuk og fuld af solskin.

Du vil sikkert også kunne lide