34

Det er også mit arbejde eller hvordan jeg bliver frygtelig afledt af ren begejstring

Kenneth er så utrolig dygtig til at finde fantastiske fibre til meget fordelagtige priser ind til Garnudsalg. Han lader sig aldrig begrænse af geografi og derfor når han rundt i hele verden, når han leder efter lige netop det, han synes, at vi strikkere skal have tilbudt.

Han spørger sjældent mig til råds, for jeg er vist sådan lidt kedelig og også meget fantasiløs og praktisk orienteret, så jeg er ikke sjov at lege med. Han går bare i gang og han forfølger gerne en idé eller et godt tilbud.

Han lader sig aldrig begrænse af smalle sortimenter, for hvis fibrene er luksuriøse, lækre og til en pris, som kan gøre os glade, kan garnet indfarves. Som sagt, så gjort.

Der er i alt kommet ni forskellige farver i den lækre kvalitet. De bliver vist listet i løbet af aftenen inden weekenden eller lige i starten af den og prisen bliver mere end rimelig.

Her har han fundet en skøn blanding af en rund tredjedel babyalpaca, en tredjedel Super Kid Mohair og en tredjedel Virgin Merino Uld og de sidste få procent i viskose for holdbarhed og stabilitet. Garnet er helt utroligt lækkert. Det er blødt som en barnenumse og lige til at strikke op på pind 4 – 5,5, så det passer perfekt til de fleste af mine yndlingspinde.

Garnet er indfarvet efter hans specifikationer og det er altid spændende at modtage sådan en sending, for intet er sikkert, før man står med fibrene i hænderne. Han er tilfreds. Det forstår jeg godt. Farverne er helt vidunderlige og har en dybde, der imponerer. Jeg får straks lyst til at strikke af det. En cardigan til Oline i den smukke grønne. En sweater til Kenneth i den klædelige brune eller måske koksgrå og hvad med den lilla? Eller den honningfarvede? Eller granatæblet…

Oven i det er der også lige kommet endnu en lækker sending. Et par smukke farver i Super Kid Mohair i en tykkelse, som er egnet til håndstrik. Mon ikke de bliver solgt til en slik. Jeg tror det.

Han er pokkertagemig dygtig til at finde garn, som de fleste kan købe uden at lade sig ruinere. Jeg er stolt af ham, men allervigtigst er jeg så utrolig glad for, at han har fundet noget, han virkelig brænder for. Han går glad på arbejde hver eneste dag. Det er lykke, synes jeg :-)

 

Du vil sikkert også kunne lide