18

Det lakker mod…

Jeg arbejder hjemmefra i dag. Det er den rene og uforfalskede luksus. Især når der allerede er arbejdet for nogle af timerne, så jeg ikke behøver have dårlig samvittighed over at vaske tøj ind imellem. Jeg forbereder nemlig. Om snart skal der pakkes og tidligt i morgen kører vi mod Frederikshavn. Sverige venter forude. En hel uge sammen med dem, jeg elsker. Uden at skulle noget andet end hygge. Jeg kan lide det.

Der er kommet forsyninger. Måske de skal med, for tid til neglelak er der sjældent i hverdagene, men i en ferie burde jeg kunne finde den.

Der er nok af farver at vælge mellem. Og over- og underlak. Og mat finish. Og…

Skal vi vædde på, at jeg ikke får gjort noget som helst ved de negle? Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg hellere vælger et slag kort, en kop kaffe og tre grin end jeg sætter mig med neglelakken og lakerer. Au Naturel er nu heller ikke skidt. Vel?

Du vil sikkert også kunne lide