12

Mandagsvelværeakkumulationsdag

Og blev det så lige en fantastisk mandag? Her fra kommer et stort, rungende JA! Fantastisk vejr. Fantastiske opgaver. Fantastiske smil. Fantastisk sol. Fucking fantalistisk! Ganske enkelt :-)

Man når helt ud til kanten af plads i skuret for lykkefølelsesrummeter, når man snuser ind og fornemmer, at der er tydelige tegn på forår derude. Når man kan mærke, at det ikke varer længe, før man vover sig ud i solen i en af de hjemmestrikkede uldtrøjer og en kop skoldhed kaffe, når arbejdsdagen er slut. Jeg skal ikke bede om mere…

– og slet ikke, når min tid er min egen og ikke bestemt af klokkering på lange terrazobelagte gange med karrygult til alle sider.

Lyden er en anden, men for mit indre runger barnestemmer og lyden af forbudte spring ned af trappetrin, som ikke egnede sig til snublen. Jeg kan godt huske, hvordan det var. Dengang for længe siden.

Du vil sikkert også kunne lide