15

Den dejligste nødløsning og så lidt af det, jeg ikke rigtig er så god til…

Jeg har skubbet sofaen over foran reolen. Meningen er, at sofaen skal afløses af en lænestol, som indbyder til strik og bøger, men jeg hænger lidt fast ved den, for den er skøn og jeg sidder perfekt i den med benene oppe og fjersynet i stilling i døråbningen ind til soveværelset.

Jeg hæfter ender og syr sammen. Småting, som gerne må være færdige til Garnudsalg holder åbent hus den 11.-13. maj. Små veste/trøjer efter egen opskrift. Gerne nedskrevet om et øjeblik, men først syes tingene sammen, vejes, fotograferes og gøres i det hele taget klar, så de kan udstilles. Jeg synes selv, at det er rart med eksempler på strik i de forskellige kvaliteter, så det vil jeg prøve at finde frem efter et godt råd fra Hanne.

Jeg er total analfabet, når det kommer til at nedskrive opskrifter. Jeg er udmærket i stand til at strikke stort set hvad som helst efter egne ideer, men jeg er intuitiv strikker og jeg bevæger mig næsten altid ud i justere lidt undervejs. Også anden og tredje gang, jeg teststrikker det, jeg troede var opskriften.

Jeg skriver, som jeg strikker. Det er mere løse anvisninger, end det er opskrifter. Jeg elsker Elizabeth Zimmermann. Jeg holder sådan af, at hun lader mig tænke selv. Vi taler samme sprog. Mon andre end jeg har det sådan? Så kan de måske lide mine anvisninger til babyvesten, når den er færdig.

Ideen er, at hvis den nogensinde bliver færdig, bliver den lige til at tage med hjem, hvis man kommer forbi Kenneths åbne hus. Hvis…

Du vil sikkert også kunne lide