27

Kan man det?

Måske man kunne få en bytter? I hvert fald er jeg liebhaver, hvis der er friske påskeferier i omløb, for min er uden sidestykke den værste længe. Influenzalignende monsterforkølelse med indlagt feber og svimmelhed har overtaget. Jeg prøver forgæves at få det bedre, men der er intet at stille op. Fysikken har kapituleret. Jeg nyser. Jeg ligner en ulykke og jeg tuder næsten, når jeg skal pudse næse, fordi jeg nu er hudløs i hele underansigtet. Omtrent, for måske overdriver jeg en lille smule, men det er eddersparkemig ikke meget!

Omkring mig ligger spredte stykker af det, der skulle have været påskeferien. Gæstebud, der måtte aflyses, snavsetøj, der aldrig blev vasket, nullermænd, jeg aldrig nåede at fange og bagværk, jeg aldrig nåede at bage.

Lige nu og her er jeg bare så meget klar på endnu en dag i sofaen, hvor jeg drikker te, sover, nyser, pudser næse (når jeg ikke længere kan lade være og ikke ét sekund før), hoster og sprutter, fryser og blunder til gode film. Og taknemmelig for, at jeg ikke har små børn. Mere. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide