24

Lidt ordenseksem kunne nu være okay…

Dagens bedste kop te er den første og den sidste og alle dem ind imellem. Ingefær og citron. Uden sukker. Bare skoldhed og fra et af de gode tekrus.

Jeg er inkarneret tedrikker. Jeg har drukket te, siden jeg var tretten. Jeg elsker te.

Jeg lærte først at elske kaffe for ganske få år siden. Jeg elsker min morgenkaffe, men resten af dagen kan sagtens stå på te for min skyld. Middagste, eftermiddagste og aftente. Fint med mig.

I dag har jeg, fordi jeg skulle lokalisere noget ganske andet, fundet en ordentlig og seriøs håndfuld te i mange og skønne variationer. Det hele var placeret bagerst på en hylde i det spisekammer, vi for længe siden har besluttet skal tømmes og reorganiseres. Måske skulle jeg overveje at gøre det her i weekenden, for jeg er sikker på, at teen ikke er den eneste gode overraskelse, der gemmer sig derinde.

Intentionerne er jo altid gode nok, så her skulle også have været sirlig orden og snorlige rækker. Nu er det endt med kaos og anarki. Ingen kan finde noget og alle kan finde det, de ikke leder efter. Ikke optimalt, er vi enige om, så jeg tror, at de nyerhvervede kræfter skal investeres i en tømning og efterfølgende oprydning og måske jeg så skulle overveje, at adgang til skabet er forbeholdt de, som holder orden. Så er vi nemlig helt ude over problemet med ophobning af rod, men vi kan være helt sikre på, at vi er lagerførende i det meste, for der er ingen i min familie – inklusive mig selv, sagde hunden – der så får nattegn.

Gid jeg led bare en lillebitte smule af rengøringsvanvid og ordenseksem. Det gør jeg bare ikke. Det mindste.

Du vil sikkert også kunne lide