7

Må din himmel holde tæt…

Skal vi ikke indlede fredagen med blomstrende abrikoser så smukke, at man tror det er løgn?

Jeg synes det.

De står udenfor mit soveværelse og jeg nyder kigget til dem dagligt, for det er kun så kort tid, de er her. Forhåbentlig lader de sig på magisk vis forvandle til dejlige, saftige frugter. Det er sket og jeg elsker, når jeg kan høste den lækre frugt i egen have. Solmoden og sød. Der findes ikke meget, som er bedre.

I dag bliver måske den samme blanding som i går. Skift mellem voldsomme byger og blå himmel med varm sol. Det ville ikke gøre det mindste, men helst ville jeg, at vi fik noget stabilt forårsvejr, som kunne skylle vinteren ud af kroppen. Det er på tide, synes jeg.

I dag er fredag. I dag starter weekenden. Jeg glædes ved tanken. Jeg ser frem til at lande herhjemme i eftermiddag. Lade roen indfinde sig. Synke ned med strik og kaffe. Nyde. Livet.

Om et øjeblik lukker de for strømmen til matriklen. De siger, at det varer til klokken 13. Det er jo skrækkeligt, så vi feberbrygger kaffe, læser mails, oplader alt muligt irrelevant og panikker uden grund, men sådan er forvænte mennesker vist bare. Så griner vi lidt. Af os og hinanden. Læner os tilbage og enes om, at man altid kan stikke af fra et hjem uden strøm. Ud i verden. Ud under himlen. Hvis den bare vil holde tæt.

Må din himmel holde tæt og din fredag blive en af de bedste, du nogensinde har haft :-)

Du vil sikkert også kunne lide