12

Miraklernes tid er ikke forbi… heldigvis

På vej til kontoret passerer jeg en skøn gård eller vel en samling af samme, som er forvandlet til grønt område til glæde for beboerne i karréerne omkring arrangementet. Det er hegnet ind, for det er privat område, men der er nu altid fint kig derind alligevel, for mere lukket er det heller ikke.

Over plankeværket kan man ane et stort, smukt frugttræ af en art. Det venter tålmodigt på, at tiden er inde og i dag kunne jeg se, at den hastigt nærmer sig. Nu bliver det kun kønnere og kønnere som tiden går. De næste dage vil samtlige blomster folde sig ud og miraklet ske; det forvandles til en sky af hvid, vidunderlig og vanvittig smuk natur, når den er bedst.

Det sker alle steder lige nu. Indenfor ganske kort tid vil vi se, at alting springer ud og grønnes. Træernes løv vil stå saftspændt og grønt og blomster vil komme og gå, for siden at forvandles til sød og solmoden frugt. Det er mirakler, der folder sig ud lige for øjnene af os. Jeg suger saft og kraft af det hele, for jeg elsker at blive mindet om, at alt mørke får en ende og afløses af lys og luft, glæde og overskud.

I dag tager vi hul på en ekstra lang weekend. Det gør bestemt ingenting. Sikke jeg dog godt gider. Både mirakler og lange weekends.

Du vil sikkert også kunne lide