8

Vi skruede max op for hyggen

Sådan skal en weekend være. Fuld af hygge. Fuld af snak og kaffe, søde, unge mennesker og dejlig mad. Fuld af strik. Fuld af Anne og Amanda.

 

Der er hygget i samtlige sofakroge i dag. Nu er familien lige kørt og vi skal finde ben og hverdag. Jeg vasker, rydder lidt op, tømmer opvaskemaskine og beslutter mig for, at aftenens menu godt kunne blive noget, vi ikke selv har fremstillet. Eller en rugbrød. Måske det sidste, for det holder jeg meget af.

Nu vil jeg returnere til chefens enemærker, for at give den en sidste skalle for denne søndag. Bagefter vil jeg finde sofaen, smide benene op og håbe på, at de kan få lov til at ligge der, til jeg bestemmer mig for at trisse i seng. Hvor har det været en dejlig weekend. Jeg har hygget mig. Stort.

Du vil sikkert også kunne lide