5

Så fik den eftermiddag ben at gå på

Oline og jeg fik tjansen med at handle i går. Det er vi sådan set gode til. Vi var forbi diverse tekstilhjemtagere, inde ved  boghandleren, oppe ved spillebutikken, inde ved Frellsen og oppe hos brillemanden. Da der var gået næsten et par timer med det, kom vi i tanke om, at det sikkert ikke var det, Kenneth mente, da han sagde, at vi skulle handle. Så gik vi i dagligvarebutik. Og holdt på hat og briller. Og samlede ind til den hungersnød, der ligger lige om hjørnet, for det er jo helligdag i dag.

Bagefter kørte vi hjem. Jeg snittede en bunke grønt, smed det på panden i en klat hvidløgssmør fra aftenen før og lod det hygge sig, mens jeg kogte en frisk pasta et par minutter. Da det grønne var klar, smed jeg pastaen på panden også, vendte det hele og serverede med friskrevet ost, pesto med valnød og godt brød. Det tog en halv time, så spiste vi. Nemt.

Det bedste var, at det smagte vidunderligt. Nogen gange er jeg altså ualmindelig heldig ;-)

Du vil sikkert også kunne lide