5

Kom så!

Jeg tænker, at jeg MÅ i bedene i dag. Der er vist ingen vej udenom, er jeg bange for. Ellers ender det hele i ingenting og anarki. Det dur ikke. Jeg holder meget af de stauder, der vist gemmer sig et eller andet sted under skvalderkålen.

Vejret er ikke ringe, så det går sagtens at skulle yde lidt førstehjælp derude. Hvis jeg tager mig sammen og går til den, kan jeg måske holde en lang pause, som i holde fri, når vi rammer frokost. Det er et forsøg værd.

Jeg har dejlige skyggesteder nede under træerne i skoven i bunden af haven. Derinde er der ly for solen og plads til at drikke kaffe, nyde og klappe en glad hund, så der er vist ingen undskyldninger for ikke at komme i gang.

Om lidt er jeg den, der er at finde i bedet. Med handsker. Tænk om jeg greb om en snegl! Ydrrk, mere naturmenneske er jeg altså ikke, for dem hader jeg.

Jeg holder meget af grønt og af ukrudt, men i dag er grænsen vist nået. Jeg må i gang. Det er slet ikke så skidt at få lov til at være ude i vejret, når det arter sig som nu. Jeg klager ikke.

Må din dag blive fuld af sol, udeliv og langtidsholdbar sommerglæde :-)

Du vil sikkert også kunne lide