26

Gid jeg gad eller hvordan man ind imellem skal give sig selv fri

– og ikke nå enden af pinden. Bare ind imellem.

Jeg starter på så mange ting og gør næsten intet færdigt. Jeg får lyst til noget nyt hele tiden og mister så interessen for det gamle. Jeg er troløs og ikke det mindste struktureret. Jeg kaster mig over alt og intet. Sidst noget gråt.

Jeg snakker om strik. To pinde og garn. Jeg mangler ingen af delene. Overhovedet.

Jeg ved ikke rigtigt hvorfor, men jeg har længe haft problemer med at finde strik, jeg sådan virkelig ønskede mig. Måske det er grunden til, at jeg ikke får noget færdigt? Måske er det bare fordi, jeg har mistet min strikke-mojo? Måske? Jeg ved det ikke, men jeg kan konstatere, at det er mange år siden, jeg sidst har kunnet vise så lidt færdigstrik, som efter denne vinter.

Måske jeg kommer efter det med denne grå? Måske. Lige nu er jeg tændt på ideen, men hvem ved, hvad der sker om en time?

Jeg kan mærke, at det gør mig frustreret og ked af det, at jeg ikke kan fastholde interessen, for jeg finder normalt meget stor glæde ved at strikke. Jeg finder ro i de gentagne bevægelser og jeg kan fastholde mig selv i en rytmisk og afslappende aktivitet, som gør godt for en som mig, men det dur bare ikke lige nu. Så husker jeg, at jeg er sådan én, som er absolut mest strikkende i de mørke og kølige måneder og pludselig er det jo helt i orden ikke at strikke det mindste.

– og så er det, at jeg hellere må få strikket en pind eller to mere. I en fart.

Du vil sikkert også kunne lide