16

Hvem sagde regn?

Solen skinner fortsat i Aalborg, men de snakker om efterårslignende tilstande og fronter, som overfalder os om lidt. Jeg sidder i bare tæer og tynde gevandter og tænker, at jeg måske skal skifte, så jeg ikke overrumples. Jeg går ude i verden en del af dagen, så for ikke at drukne, skal jeg måske genoverveje og pakke tæer og lemmer i vandtæt. Det er svært at forstå, for vi har været ualmindelig heldige heroppe nordpå den sidste uge. Ingen regn, masser af sol og kun begrænset vind.

Det skifter vist nu, men så kan udelivet og dermed ukrudtet få hvile og jeg kan finde sofahjørnet og strikkepindene frem. Jeg er færdig med den lysegrå trøje og den er blevet helt igennem dejlig. Den giver mig lyst til at strikke endnu en. Måske det skal være i weekenden. En sort.

Hjelmerstald, Aalborg, maj 2012

Først er der en hyggelig arbejdsdag foran mig. Bagefter banker weekenden på og jeg er klar. Klar til både og. Hygge og arbejde. Som det skal være.

Må din dag blive fyldt med alt det gode og starten på weekenden lige om hjørnet :-)

Du vil sikkert også kunne lide