51

Grey is the color of my eyes

I dag venter jeg en gæst, som jeg glæder mig til at se. Vi har ikke set hinanden i mere end et år. Der er sket så meget, at vi vist begge er lidt forpustede, men nu er der lejlighed til en opsamling og jeg kan slet ikke vente.

Inden hun kom, skulle der lige en hurtig oprydning til. Hun er heldigvis et menneske, som er til stede i nu’et og derfor også immun overfor rod, nullermænd og alt det andet, der kunne falde andre for brystet. Jeg brugte dog ikke mere tid, end der var en rest til fotografering af min nyeste trøje til samlingen. En dejlig, grå sag i hør/bomuld fra Kenneth.

Jeg er vild med snittet. Jeg har selv modificeret en smule. Færre raglanudtagninger og ingen indtagninger i resten af strikken, som er strikket oppefra og ned med praktisk mulighed for hele tiden at prøve og evt. tilpasse. Jeg har desuden lavet en vrangpind som afslutning på ribben. Jeg kan så godt lide en vid halsudskæring. Det har denne. Den glider gerne ned ad skulderen, men det er da bare sådan en sommerstrik skal være. Bare ben, sort og luftigt skørt og denne grå smuksak og jeg er sommerklar.

Fakta:

Design: Billowing af Cecily Glowik MacDonald

Garn:  To tråde Italiensk Hør/Bomuld fra Garnudsalg.dk i farven Grå Kit.

Pind:  3 & 4½ – KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: I alt 292 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Yndlingsfarve og fed model med basis for gentagelse. Jeg er faktisk meget tilfreds og glad for, at jeg fik en hurtig sejr på strikkefronten :-)

Du vil sikkert også kunne lide