4

Så gik det meste af den lørdag da med det rene alt og ingenting

Jeg har været på motorvej med min nye kærlighed Romeo og jeg skal love for, at han sparker, når han skal. Det er ikke så ringe endda og vi har endnu en tur foran os lidt senere, for vi har bragt og skal også hente. Jeg er svært begejstret, for det er første gang, vi har været ude at sparke lidt grus.

Hjemme igen var der lige en oprydning og en vask og en tørring og… ind imellem har jeg så fået ideer…

Og været fanget under tag for en stund eller to, hvor jeg ventede på, at vejret blev venligere stemt…

Nu er tiden vist til sofastrik og tilbagelænet og nonchalant dirigering af de unge mennesker, som er ved at gøre klar til at male et par værelser, som skal huse dem lige om et øjeblik. De er friske. Det er jeg ikke. Jeg er mere sofaklar end så meget andet. Det må man gerne på en regnvejrslørdag i juni. Heldigvis.

Du vil sikkert også kunne lide