11

Den lange vej til fredag eller hvordan jeg ind imellem er afhængig af Google Maps

Fredag er længe ventet denne uge. Nok er fredag en yndling, men nogen uger trænger fredagslængslen sig på tidligt, fordi programmet er tæt og tiden knap. Sådan en uge er jeg lige kommet gennem og nu kan jeg endelig se enden af den, så jeg er svært tilfreds med morgenudsigten.

Om et øjeblik skal jeg bevæge mig ud i verden. Det er ikke uden udfordringer, for jeg skal til ukendt land og jeg skal parkere Moderskibet, som ikke er den mindste bil, på snæver plads, så vidt jeg har kunnet skønne ud fra luftfotos af parkeringsmulighederne i nærheden, men jeg er frisk og kæk og ikke helt talentløs, når det kommer til parkering. Også på alt for lidt plads.

Hvad gjorde vi dog inden Google Maps? De er min bedste ven, når jeg skal hen, hvor jeg ikke har været før. Nemt og bekvemt og med følelsen af at være velforberedt kan man lige lokalisere og gemme på harddisken, så man snildt finder vej, når man er fremme. Genialt.

Bagefter skal jeg på kontoret. Det er jeg kendt med og jeg er klar. Til det hele. Ikke mindst til fredagsfri og weekendstart om snart.

Må din fredag blive festlig, fornøjelig og forfriskende frejdig :-)

Du vil sikkert også kunne lide