9

Nå, der var de!

Jeg har vasket i bund. Jeg har ledt huller i jorden efter mine klemmer derude, hvor jeg normalt tørrer tøj og nu åbenbart har fået vægdekoration i form af en hængende og solidt lænket cykel på bagvæggen? Jeg var skidesur og gik rundt og skældte og irriteredes over, at de unge mennesker kunne finde ud af at okkupere mit tørrested og så ydermere dristede sig til at smide mine klemmer væk.

Til sidst gik jeg. Surmulende og irriteret. Og vendte mig en sidste gang om… og så, at ikke alene har bagvæggen fået installation, men det har mit birketræ tilsyneladende også…

I grenene på træet hænger klemmerne. Eller i hvert fald gjorde de engang. Nu lå de fleste på jorden. Jeg har ingen anelse om hvorfor, men jeg er sikker på, at der findes en lang, indviklet og gabende kedsommelig forklaring.

Nu er der styr på det, der skal være styr på i vasketøjsafdelingen. Så mangler jeg bare alle de andre.

Du vil sikkert også kunne lide