14

Oskar, pakkevogter af Guds nåde

Oskar er en nysgerrig hund. Han er også sådan en hund, som elsker alle. Store og små. Brede og smalle. Han er fuldstændig ør af glæde og lyst til at snakke med alle forbipasserende, men jeg er bange for hunde, så her er vilddyret solidt fæstnet til murværket, når han skal have sin nysgerrighed styret og derfor befinde sig ude på gårdspladsen.

Jo, jeg er bange for hunde. Jeg er ikke bange for Oskar, men for stort set alle andre hunde, jeg endnu ikke kender. Sådan er vi mange, der har det. Derfor er Oskar bundet, så man selv kan vælge, om man har lyst til at hilse på ham. Det har mange heldigvis og han er også den mest elskelige, lille hund, men man skal altså selv bestemme, om man ønsker kontakt eller ej.

I dag har Oskar siddet en god del af dagen udenfor på stien, hvor han har holdt øje med, at pakkerne tårnede sig op. Der pakkes nemlig igennem inde ved siden af. Der er nok at se til, når man som selvstændig også gerne vil holde ferie, så Kenneth og mor har været i sving fra den tidlige morgenstund, så vi måske kan gå på ferie uden at tage stressen med. Mor er en kæmpestor hjælp og hun har bestemt andel i Kenneths succes, men han husker også at skønne på det.

Til efteråret skal hun med ham på forretningsrejse. Ja, tænk engang. Sikke de glæder sig.

Måske jeg får lov til at komme med. Måske, men først var der vist noget vasketøj og en aftensmad… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide