11

Nå ja, det er nu også meget rart…

Så tog vi afsked med den udsigt, vi har delt med Renoir. Stille og fornuftigt, men alligevel med et lille suk, for vi kunne sagtens have brugt mindst en uge mere nede i solen og varmen. Vi er slet ikke klar til at undvære, men Oline og Gergely skulle hjem, så sådan blev det. Og det gik jo alligevel uden smerter ;-)

Vi har nydt ferien. Vi stortrives med solen og udelivet og det har der ved den søde grød ikke været meget af i Danmark i år. Det er allerede rygtes i Nice, hvor vi flere gange blev mødt med et “Åh, I stakler, for Nordeuropa er da virkelig blevet snydt for sommer i år”, men så var det altså svært dejligt at kunne lukrere på deres for en stund.

Nu er vi hjemme. Foden er under eget bord. Det er nu også meget rart :-)

Du vil sikkert også kunne lide