21

Parrot af Helga Isager

Jeg syntes, at jeg skyldte Parrot endnu en præsentation, efter det er vasket og tørret i smuk facon, så her kommer en gentagelse fra i går, men nu med blødt Parrot med fin blondekant, som falder, som den skal.

Parrot er strikket med behørig hensyntagen til mine omgivelser. Der er hverken bandet eller sværget mere end nødvendigt og jeg har ikke misbrugt, vanrøgtet eller overspist undervejs. Ingen dyr har lidt overlast. Ingen mennesker har mistet lemmer. I det hele taget er det et helt igennem fredeligt strikketøj. Nu med sirlig kant og kvaster, som det sig hør og bør.

Der er brugt 126 gram og sjalet har så – med priserne hos Kenneth – kostet den nette sum af 44 (fireogfyrre!) kroner at strikke!

Jeg er stadig meget tilfreds. Også med farverne, som er resultat af begrænsningens kunst. Nogen gange er det vist udmærket at dyrke den disciplin :-)

Har du lyst til at se mere til mit Parrot, kan du smutte over forbi ravelry, hvor jeg skriver lidt om de ændringer, jeg har foretaget.

Du vil sikkert også kunne lide