6

Alt er, som det plejer at være eller hvordan vi fastholder den gode vane

En smuk søndag morgen åbenbarede sig, da jeg endelig stod op. Solen lå på lur. Det gør den ikke rigtigt mere, men der er stadig lunt og godt udenfor. Der er måske ikke sommer, som forleden, men der er sommer og det er rart at være udenfor, hvor skovranken sender skønne dufte rundt i haven.

Planerne for denne søndag er at hjælpe Oline og Gergely tættere på mål. De er i gang med at istandsætte nogle værelser i længen, som skal være deres nye tilholdssted. De gør det godt og de er flittige, men hjælp er velkommen og vi giver den gerne, når tiden er til det. I går brugte vi hele eftermiddagen i IKEA. Aftenen blev brugt på at samle et skab. I dag venter en seng.

Når vi er færdige med at hjælpe de stadig sovende mennesker, er planerne, at vi vil bruge lidt tid på os selv. Vi skal ud på en lille tur. Det er jo søndag! ;-)

Du vil sikkert også kunne lide